24 oktober 2019
Geplaatst door TeamParkrijkDeLanen

Het nieuwste nieuwbouwproject in RijswijkBuiten waar je woont in alle rust en ruimte met de energie van de Randstad binnen handbereik. Via deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen van dit project. Over de start van de verkoop deze winter tot een inkijkje in de slimme, duurzame en energieke opzet van deze aantrekkelijk wijk.

Zo dichtbij, de energie van lekker wonen.
In Parkrijk De Lanen verrijzen in de eerste fase 67 diverse duurzame, toekomstbestendige woningen. Het gaat om 32 huizen volgens het innovatieve MorgenWonen-concept van VolkerWessels. Deze nul-op-de-meter woningen van circa 118 m² zijn ontwikkeld met de slimste technieken, zijn woonklaar en volledig afgewerkt. Van een heerlijk moderne badkamer en keuken tot een strakke pvc vloer. Kijk voor meer informatie over MorgenWonen op de website.

KIJK OP MORGENWONEN.NL

Daarnaast worden in Parkrijk 35 grote Laanwoningen gebouwd. Deze variëren in woonoppervlakte van circa 130 m² tot circa 138 m² en zelfs circa 184 m² voor de Laanwoning XXL. Waar je ook voor kiest: alle stoere woningen zijn duurzaam uitgevoerd, hoogwaardig afgewerkt en gelegen aan het sfeervolle Wilhelminapark met fraaie bomen, paden en waterpartijen. Een heerlijke, groene oase.

Zo dichtbij, de energie van een vriendelijke en mobiele buurt.

TYPE De Lanen

RijswijkBuiten is een voorbeeldwijk op het gebied van duurzaamheid én mobiliteit. In Parkrijk wordt ingezet op een parkeernorm van 1,3 per huishouden. Voetgangers en fietsers krijgen meer ruimte. De inrichting van de wijk krijgt een kindvriendelijke uitstraling met autoluwe straten. Om te dit te realiseren, is de ambitie door de hele wijk, op loopafstand van de woningen, deelauto’s te realiseren. Deze deelauto’s kunnen door de bewoners worden gebruikt. U levert hiermee samen met uw buurtgenoten een bijdrage aan de duurzaamheid van RijswijkBuiten en een autoluw Parkrijk.

Mobipunten
In de toekomst komen naast de opstelpunten ook een aantal mobiliteitsfuncties en andere voorzieningen. Dit zijn de zogenaamde mobipunten. Hierbij kan naast de deelauto gedacht worden aan deel- E-bikes, deelfietsen, en bakfietsen maar ook een bushalte. Op korte termijn wordt een proef gelanceerd.

MEER OVER MOBIPUNTEN
 

Zien we je bij de Woonbeurs Den Haag?

TYPE De Lanen

Op zaterdag 2 november van 10.00 tot 17.00 uur is de Grote Kerk in Den Haag het podium voor Woonbeurs Den Haag + regio. Net als andere projectontwikkelaars, woning corporaties en makelaars presenteert RijswijkBuiten haar woningaanbod, waaronder de woningen in Parkrijk De Lanen. We nodigen je van harte uit voor een bezoek aan onze stand. Meer informatie vind je op woonbeursdenhaag.nl. Zien we je daar?

TYPE De Lanen

     
  Waarom wonen in De Lanen?
 
Door de hofjes en de autoluwe en -vrije straten heeft de wijk volop veilige en rustige speelruimtes voor de kinderen.
Naast het stedelijke karakter van de wijk is er veel aandacht voor groen, water en rust.
In Parkrijk De Lanen worden de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid toegepast.
Dankzij de mix van architectuurstijlen ontstaat er een speelse diversiteit in het straatbeeld.