Parkrijk De Lanen: in de omgeving

De Lanen fase 3 wordt gebouwd in deelgebied Parkrijk in RijswijkBuiten. De nieuwbouwwijk en dus ook de omgeving van De Lanen fase 3 wordt in meerdere fasen gebouwd. Hierbij een korte toelichting op de projecten in de nabijheid van De Lanen fase 3 worden gebouwd.
 

Appartementen gebouw De Beuken, De Berken en gezondheidscentrum RijswijkBuiten

De Beuken maakt samen met het eveneens 7 etages tellende appartementengebouw De Berken onderdeel uit van nieuwbouwproject De Entree. In appartementengebouw De Beuken komen 32 koopappartementen. In De Berken realiseert Vidomes 28 sociale twee- en driekamerappartementen voor senioren met eventueel een zorgbehoefte. Op de begane grond en de eerste verdieping van De Berken komt een gezondheidscentrum bestaande uit onder andere een huisarts, fysiotherapie, verloskundige en apotheek.
 

Tijdelijke school Parkrijk

Naast appartementengebouw De Beuken is op dit moment de tijdelijke school Parkrijk te vinden. Deze tijdelijke huisvesting blijft tot 2030 in gebruik als school en kinderopvang. Na 2030 wordt deze locatie herontwikkeld. Binnen het huidige bestemmingsplan is de maximale bouwhoogte voor de herontwikkeling van deze locatie 16 meter.
 

Groene watergang en woningen in de parkzone

De Lanen fase 3 wordt gebouwd aan de groene en waterrijke parksingel van deelgebied Parkrijk. De watergang en het aangrenzende groen verbinden het Wilhelminapark met deelgebied Parkrijk. In verband met de bouwactiviteiten in de omgeving van de park-as wordt de watergang en het aangrenzende groen op een later moment aangelegd.

RijswijkBuiten wordt in meerdere fasen gebouwd. In bovenstaande kaart vindt u meer informatie over de diverse ontwikkelingen in de wijk. Deze kaart wordt regelmatig geactualiseerd. Aan deze kaart kunnen daarom geen rechten worden ontleend. Door op een project te klikken komt u op de projectpagina terecht en leest u meer informatie over het betreffende project. De gemeente Rijswijk adviseert iedereen die geïnteresseerd is in een woning in RijswijkBuiten goed kennis te nemen van het bestemmingsplan.

Kijk voor meer informatie over RijswijkBuiten op www.rijswijkbuiten.nl. Voor vragen over de wijk kun je contact opnemen met Informatiecentrum RijswijkBuiten. Stuur een e-mail naar rijswijkbuiten@rijswijk.nl of bel naar 070-326 1975.