Parkrijk De Lanen: jouw bron van energie

Stel je eens voor... dat je opstaat in een omgeving waar het kriebelt en bruist. Een plek die uitnodigt tot spelen, sporten en ontdekken. Daar, waar iedereen naar hartenlust leeft. Simpelweg omdat de omgeving alles in zich heeft om je prettig, fit en veilig te voelen. Een stukje Nederland dat zó veelzijdig is dat je elke dag anders kunt inkleuren. Of je nu alleen, met vrienden of je kinderen bent. Zo’n plek waar alles wat je zoekt zó dichtbij is, vind je in Parkrijk De Lanen. Daar wordt wonen genieten.

Daar krijg je energie van.

De energie van De Lanen

Kinderen die spelen in een veilige omgeving, volwassen die naar hartenlust sporten, wandelen, socializen of eropuit trekken. Parkrijk De Lanen geeft iedereen de ruimte om te doen waar hij of zij energie van krijgt.

Met de steden Rijswijk, Delft en Den Haag binnen handbereik, je dagelijkse faciliteiten om de hoek en het Wilhelminapark als je achtertuin. Kortom: jouw direct woonomgeving als een veelzijdige en bruisende energiebron. Met een weelde aan groen, natuur, activiteiten en sociale contacten. Dat is de rijkdom van Parkrijk.

Duurzaam wonen in een groene omgeving

Alle woningen zijn toekomstbestendig gebouwd en uiterst duurzaam. Zo zijn ze uitstekend geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Je bent dus niet meer afhankelijk van gas.
 

Wel de energie; niet de kosten

Wonen in deze energiezuinige woningen betekent dat je fors bespaart op energiekosten. Bovendien kun je rekenen op een veilig, aangenaam en constant binnenklimaat. Het regenwater wordt bovengronds afgestroomd naar omliggende waterpartijen zodat schade door wateroverlast wordt voorkomen. De woningen zijn voorzien van een regenton zodat hemelwater wordt opgeslagen en kan worden gebruikt in de tuin. Dit alles maakt De Lanen tot een heerlijk vooruitzicht waarmee je jezelf en het milieu een plezier doet.
 


Wonen in De Lanen? We houden je op de hoogte!

Wilt u niets missen over de ontwikkelingen in Parkrijk De Lanen? We houden je graag op de hoogte. Meld je vandaag nog vrijblijvend aan voor de pre-sale en ontvang als eerste alle nieuwe informatie.