28 november 2019
Geplaatst door TeamParkrijkDeLanen

De Voorverkoop van de Laanwoningen en MorgenWonen woningen in fase 1 is op zaterdag 14 december a.s. al! Kom je ook? Lees in de nieuwsbrief meer over de locatie en wat je kunt verwachten op 14 december. Tot dan! 
 

Parkrijk De Lanen fase 1 komt eraan, save the date!

Parkrijk De Lanen in RijswijkBuiten geeft iedereen de ruimte om te doen waar hij of zij energie van krijgt. Met de steden Rijswijk, Den Haag, Rotterdam en Delft binnen handbereik, je dagelijkse faciliteiten om de hoek en het Wilhelminapark als je achtertuin. Kortom: jouw directe woonomgeving als een veelzijdige en bruisende energiebron. Met een weelde aan groen, natuur, activiteiten en sociale contacten. Dat is nou de rijkdom van Parkrijk en de energie van De Lanen!

In fase 1 worden 67 prachtige woningen ontwikkeld in twee varianten: 35 statige Laanwoningen en 32 woningen van het concept MorgenWonen. Welke woning past bij jou?

Start Voorverkoop
Op zaterdag 14 december tussen 11.00 en 13.00 uur gaat de Voorverkoop van fase 1 Parkrijk De Lanen van start in het informatiecentrum van RijswijkBuiten aan de Van Rijnweg 3B te Rijswijk. Ons team staat voor je klaar met informatie over de woningen en natuurlijk uitleg over de procedure. Lees vast meer over de procedure hieronder.

Het is ook mogelijk om de bouwplaats van De Lanen aan de Laan van Het Haantje te bezoeken! Deze wordt gezellig aangekleed zodat je onder het genot van warme chocolademelk vast kunt wegdromen over jouw mogelijke nieuwe woonstek.

Start Voorverkoop zaterdag 14 december tussen 11.00 en 13.00 uur

  • Informatie over de woningen
  • Mogelijkheid bezoek bouwplaats
  • Warme chocolademelk

Financiële toetsing
Heb je de financiering al geregeld? Het is nú al van belang dat je weet wat jouw financiële mogelijkheden zijn. Als je wilt inschrijven voor een woning in De Lanen fase 1, dien je aan te tonen dat de gewenste woning financieel haalbaar voor je is. Maak hier vast werk van! Een formulier voor het invullen van je mogelijkheden is te downloaden via de website. Dit formulier dien je bij de inschrijving van de Voorverkoop in te leveren. De financiële haalbaarheid kan je laten toetsen bij één van de bij de makelaars aangesloten financieel adviseurs of bij een adviseur naar keuze. Toewijzing voor een woning zal mede op basis van de financiële haalbaarheid geschieden.

Vragen?
Heb je nu al vragen over De Lanen fase 1, neem dan contact op met één van de makelaars bij Olsthoorn Makelaars in Den Haag of Frisia Makelaars in Den Haag.